Grateful Dead Music Forum

A place to talk about the music of the Grateful Dead 

 #134013  by Counterstriker
 Sat Nov 09, 2013 1:51 pm
Haven't been on the forum on almost half a year! I bought another blues master for my current rig

Bluesmaster (cabnetulator output) > Lexicon reverb (sometimes tap delay) > Crown xls 800 power amp >JBL e120.

waiting for the furman power conditioner in the mail!

ImageUploaded with
 #134041  by Counterstriker
 Sun Nov 10, 2013 7:22 pm ...

I had a bandaid on 2 of my fingers and i was finger picking so ignore the duds haha. anyway, this is the tone its pulling off

And I haven't gigged with it yet! I will be bringing this as my main rig now though! Sounds amazing, i love how full every note sounds and how it clips to that slightly over driven warm sound. Its very Jerry but at the same time it has its own thing going on to.
 #134065  by softmachine72
 Mon Nov 11, 2013 6:42 pm
Just finished racking everything last night. That GCX is intimidating at first but, got the hang of it. Will probably upgrade to the Pro floor unit.
1970 Dual showman AB763 Modified ww/ Mesa parallel FX loop in the Trem V3 tube. Recapped W/ Sprague filter caps and Jerrified in the tone stack using the "unconfirmed" Wald schematic.
She breaks down like this.
Mutron III
Mutron octave
MXR distortion +
Mxr Phase 100 Script W/ Ernie ball vol. pedal moded for speed control
808 tube screamer
ISP decimator noise gate In the Amp FX loop TCM350
Tc M350 for re verb
Lexicon mpx 500 24-BIT DELAY.
Korg DT-1 pro
GCX audio switche
DMC Ground Control
And the consummate SFG Wolf.
Will post some audio
 #134168  by strummingturtle
 Fri Nov 15, 2013 11:50 am
first attempt at sharing photos here. How do you get the photo to show up and not just the url?
 #134169  by strummingturtle
 Fri Nov 15, 2013 12:02 pm
first attempt at sharing photos here. How do you get the photo to show up and not just the url?
 #134184  by tcsned
 Fri Nov 15, 2013 2:21 pm
strummingturtle wrote:hey Jedi how did you do that?
turtle, it appears that you were getting some extra stuff between the tags it was the /img thing either before or after the URL. Not sure how that happened but if you're using a mobile device that would make sense.
 #135024  by James-T
 Fri Dec 20, 2013 8:51 pm
Here's mine, circa May 2013. It's always evolving!



.....and here's a youtube clip of it in action, that same night.


James :smile:

  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10